Wie een beleggingshorizon van 3- 5 jaar in acht neemt, koopt de dollar op koerszwakte! Dit kan door een tracker op de dollarindex met als ticker UUP.

Hou er wel rekening mee dat de meeste alternatieve munten (met uitzondering van de ZAR) al jarenlang stijgen t.o.v. de euro. Een periode van tijdelijke eurosterkte kan zich de komende kwartalen wel ontwikkelen. Maar dit zou slechts een tijdelijk fenomeen zijn.

De structurele langetermijntrend van eurozwakte blijft wel intact! Dynamische beleggers kunnen zich volgens de analisten van Leleux wenden tot de ZAR.

Wie een beleggingshorizon van 3- 5 jaar in acht neemt, koopt de dollar op koerszwakte! Dit kan door een tracker op de dollarindex met als ticker UUP. Hou er wel rekening mee dat de meeste alternatieve munten (met uitzondering van de ZAR) al jarenlang stijgen t.o.v. de euro. Een periode van tijdelijke eurosterkte kan zich de komende kwartalen wel ontwikkelen. Maar dit zou slechts een tijdelijk fenomeen zijn. De structurele langetermijntrend van eurozwakte blijft wel intact! Dynamische beleggers kunnen zich volgens de analisten van Leleux wenden tot de ZAR.