Uiteraard wordt er met spanning uitgekeken naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand september die vanmiddag worden bekendgemaakt.

De verwachtingen zijn niet hooggespannen, de werkloosheidsgraad zou kunnen toegenomen zijn van 9,60% naar 9,70%. In bedrijfswereld zouden er minder dan 100.000 jobs zijn bijgekomen.

Hiroshi Higa, senior strategist in Tokio bij online currency trading company MoneySquare Japan, is van mening dat de dollar de gijzelaar blijft van aanhoudende verkoopdruk. De vraag is of de publicatie van de werkloosheidscijfers daar enige verandering in gaat brengen.

Vanmorgen kostte een euro 1,3917 dollar, tegenover 1,3926 dollar gisterenavond in New York. Donderdag werd in de loop van de sessie op 1,4029 dollar een piek bereikt sinds 28 januari.

Uiteraard wordt er met spanning uitgekeken naar de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand september die vanmiddag worden bekendgemaakt. De verwachtingen zijn niet hooggespannen, de werkloosheidsgraad zou kunnen toegenomen zijn van 9,60% naar 9,70%. In bedrijfswereld zouden er minder dan 100.000 jobs zijn bijgekomen. Hiroshi Higa, senior strategist in Tokio bij online currency trading company MoneySquare Japan, is van mening dat de dollar de gijzelaar blijft van aanhoudende verkoopdruk. De vraag is of de publicatie van de werkloosheidscijfers daar enige verandering in gaat brengen. Vanmorgen kostte een euro 1,3917 dollar, tegenover 1,3926 dollar gisterenavond in New York. Donderdag werd in de loop van de sessie op 1,4029 dollar een piek bereikt sinds 28 januari.