Independent trader en technische analist Bill McLaren ziet geen enkel lichtpunt op de chart van de dollar. Hij stelt vast dat de grafiek wijst op werkelijke dollar-paniek, op basis van de chart kan de dollar nog veel dieper duiken.

McLaren sluit zelfs niet uit dat de neerwaartse beweging nog in een stroomversnelling gaat belanden, waardoor het niveau van 72 punten al binnen enkele dagen kan worden bereikt.

Anderzijds kan de S&P 500 Index vanaf de huidige niveaus nog een eindje stijgen, om in december of januari een piek te bereiken. Vanaf dat niveau kan een correctie zich inzette.

Independent trader en technische analist Bill McLaren ziet geen enkel lichtpunt op de chart van de dollar. Hij stelt vast dat de grafiek wijst op werkelijke dollar-paniek, op basis van de chart kan de dollar nog veel dieper duiken. McLaren sluit zelfs niet uit dat de neerwaartse beweging nog in een stroomversnelling gaat belanden, waardoor het niveau van 72 punten al binnen enkele dagen kan worden bereikt. Anderzijds kan de S&P 500 Index vanaf de huidige niveaus nog een eindje stijgen, om in december of januari een piek te bereiken. Vanaf dat niveau kan een correctie zich inzette.