Dit zal dus zeker de inflatie niet omhoog drijven en daarmee de Europese Centrale Bank verder onder druk zetten om tot actie over te gaan. En dat is eigenlijk de katalysator waar eigenlijk iedereen zit op te wachten om zowel de aandelenmarkten als de dollar omhoog te drijven.

De Europese beurzen noteren nog steeds in de plus, waarbij de verliezen in de loop van de sessie nog wat verder zijn opgelopen. De Euro Stoxx geeft ongeveer 1% prijs, de BEL 20 kan het verlies beperken tot iets minder dan een half procent. KBC is momenteel de sterkste daler binnen de BEL 20.

Dit zal dus zeker de inflatie niet omhoog drijven en daarmee de Europese Centrale Bank verder onder druk zetten om tot actie over te gaan. En dat is eigenlijk de katalysator waar eigenlijk iedereen zit op te wachten om zowel de aandelenmarkten als de dollar omhoog te drijven. De Europese beurzen noteren nog steeds in de plus, waarbij de verliezen in de loop van de sessie nog wat verder zijn opgelopen. De Euro Stoxx geeft ongeveer 1% prijs, de BEL 20 kan het verlies beperken tot iets minder dan een half procent. KBC is momenteel de sterkste daler binnen de BEL 20.