Vanmorgen werd er gehandeld aan 1,3887 dollar voor een euro. Dat komt neer op een daling met 0,80%, ten opzichte van de 1,3977 dollar die afgelopen vrijdag als slotkoers werd opgetekend.

Brian Westmore, valutaspecialist bij National Australia Bank, is van mening dat de economische indicatoren in de Verenigde Staten momenteel geen duidelijk beeld schetsen.

Anderzijds steeg de yen opnieuw tegenover de dollar en tegenover de andere belangrijke munten. Toshiya Yamauchi, senior currency analist bij Ueda Harlow Ltd. in Tokio, is van mening dat de valuta-oorlog nog steeds woedt.

Vanmorgen werd er gehandeld aan 1,3887 dollar voor een euro. Dat komt neer op een daling met 0,80%, ten opzichte van de 1,3977 dollar die afgelopen vrijdag als slotkoers werd opgetekend. Brian Westmore, valutaspecialist bij National Australia Bank, is van mening dat de economische indicatoren in de Verenigde Staten momenteel geen duidelijk beeld schetsen. Anderzijds steeg de yen opnieuw tegenover de dollar en tegenover de andere belangrijke munten. Toshiya Yamauchi, senior currency analist bij Ueda Harlow Ltd. in Tokio, is van mening dat de valuta-oorlog nog steeds woedt.