Daardoor kan de Dow Jones misschien door het dak worden gejaagd, maar de vraag is of de beleggers daar uiteindelijk veel beter van gaan worden. Het geld zou namelijk veel minder waard worden, want volgens Rogers dreigen de Verenigde Staten met oplopende inflatie geconfronteerd te worden.

Omdat de Dow door het dak kan worden gejaagd, staat Rogers niet bepaald te trappelen om short te gaan, rekening gehouden met een valutacrisis die op komst zou kunnen zijn.

De dollar kan het startschot geven voor de volgende kredietcrisis, aldus nog Rogers. In de huidige marktomstandigheden geeft hij de voorkeur aan commodities, die de beste bescherming tegen inflatie bieden.

Daardoor kan de Dow Jones misschien door het dak worden gejaagd, maar de vraag is of de beleggers daar uiteindelijk veel beter van gaan worden. Het geld zou namelijk veel minder waard worden, want volgens Rogers dreigen de Verenigde Staten met oplopende inflatie geconfronteerd te worden. Omdat de Dow door het dak kan worden gejaagd, staat Rogers niet bepaald te trappelen om short te gaan, rekening gehouden met een valutacrisis die op komst zou kunnen zijn. De dollar kan het startschot geven voor de volgende kredietcrisis, aldus nog Rogers. In de huidige marktomstandigheden geeft hij de voorkeur aan commodities, die de beste bescherming tegen inflatie bieden.