De dollar kan het onmogelijk nog zes jaar uitzingen, de houdbaarheidsdatum van de Amerikaanse munt raakt overschreden. Daar is maar één factor verantwoordelijk voor en dat is het onbezonnen gedrag van de Amerikaanse centrale bank die het grootste monetair experiment uit de geschiedenis heeft opgezet.

Volgens Maloney is het spel gespeeld en zal iedereen uiteindelijk een verliezer worden. De man in de straat heeft niet zo veel hinder ondervonden van de grote economische crisis van 2007-2008, maar zal ditmaal de dans niet kunnen ontspringen. De pijn die gepaard zal gaan met de val van de dollar, kan nog lang gevoeld worden.

De dollar kan het onmogelijk nog zes jaar uitzingen, de houdbaarheidsdatum van de Amerikaanse munt raakt overschreden. Daar is maar één factor verantwoordelijk voor en dat is het onbezonnen gedrag van de Amerikaanse centrale bank die het grootste monetair experiment uit de geschiedenis heeft opgezet. Volgens Maloney is het spel gespeeld en zal iedereen uiteindelijk een verliezer worden. De man in de straat heeft niet zo veel hinder ondervonden van de grote economische crisis van 2007-2008, maar zal ditmaal de dans niet kunnen ontspringen. De pijn die gepaard zal gaan met de val van de dollar, kan nog lang gevoeld worden.