Toen verloor de baht een kwart van zijn waarde op 25 dagen, om in de zes maanden nadien nog eens 40% te verliezen. Maar als gevolg van de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank, dreigt er vroeg of laat toch een heuse dollarcrisis uit te breken.

Er zijn zoveel extra dollars in omloop gebracht dat in geval van crisis een koersdaling met 50% tot de mogelijkheden behoort. Hoe kunnen beleggers de komende instorting van de dollar overleven? Het beste advies dat de beleggers krijgen is om goud te kopen, want dat goud zal in een nieuw financieel systeem hoe dan ook een rol moeten spelen.

Toen verloor de baht een kwart van zijn waarde op 25 dagen, om in de zes maanden nadien nog eens 40% te verliezen. Maar als gevolg van de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank, dreigt er vroeg of laat toch een heuse dollarcrisis uit te breken. Er zijn zoveel extra dollars in omloop gebracht dat in geval van crisis een koersdaling met 50% tot de mogelijkheden behoort. Hoe kunnen beleggers de komende instorting van de dollar overleven? Het beste advies dat de beleggers krijgen is om goud te kopen, want dat goud zal in een nieuw financieel systeem hoe dan ook een rol moeten spelen.