Wie een beleggingshorizon van 3-5 jaar in acht neemt, koopt de dollar op koerszwakte! Dit kan door een tracker op de dollarindex met als ticker UUP.

De NOK, SEK, AUD, NZD en CAD verloren de afgelopen weken verder terrein t.o.v. de euro. De koersstijging van de euro t.o.v. deze munten beschouwen de analisten van Leleux echter als een tijdelijke periode van eurosterkte na de zwakke europrestatie van de afgelopen jaren.

Niettemin wijst de hoge stand van de RSI-indicator dat deze munten de komende weken kunnen herstellen t.o.v. de euro. De structurele langetermijntrend van eurozwakte blijft wel degelijk intact!

Wie een beleggingshorizon van 3-5 jaar in acht neemt, koopt de dollar op koerszwakte! Dit kan door een tracker op de dollarindex met als ticker UUP. De NOK, SEK, AUD, NZD en CAD verloren de afgelopen weken verder terrein t.o.v. de euro. De koersstijging van de euro t.o.v. deze munten beschouwen de analisten van Leleux echter als een tijdelijke periode van eurosterkte na de zwakke europrestatie van de afgelopen jaren. Niettemin wijst de hoge stand van de RSI-indicator dat deze munten de komende weken kunnen herstellen t.o.v. de euro. De structurele langetermijntrend van eurozwakte blijft wel degelijk intact!