Onderhuids blijft namelijk nog steeds de vrees aanwezig dat het herstel van de wereldeconomie dreigt stil te vallen, waardoor er tevens ook minder vraag naar olie en olieproducten zou zijn.

Het U.S. Energy Department maakt morgen de nieuwe voorraadcijfers bekend. Vanmorgen kostte een vat ruwe olie 76,12 dollar, of 1 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren.

Gisteren werd een vat ruwe olie bijna een halve dollar goedkoper.

Stephen Schork, president van consultant The Schork Group, stelt vast dat er op de chart van de olieprijs een Doji signaal is opgedoken. Dit signaal kan betekenen dat er een einde aan de uptrend is gekomen.

Onderhuids blijft namelijk nog steeds de vrees aanwezig dat het herstel van de wereldeconomie dreigt stil te vallen, waardoor er tevens ook minder vraag naar olie en olieproducten zou zijn. Het U.S. Energy Department maakt morgen de nieuwe voorraadcijfers bekend. Vanmorgen kostte een vat ruwe olie 76,12 dollar, of 1 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren. Gisteren werd een vat ruwe olie bijna een halve dollar goedkoper. Stephen Schork, president van consultant The Schork Group, stelt vast dat er op de chart van de olieprijs een Doji signaal is opgedoken. Dit signaal kan betekenen dat er een einde aan de uptrend is gekomen.