Die column droeg als titel "Apocalypse Fairly Soon". Doemdenkers als Paul Krugman zijn nu echter gedwongen om hun voorspellingen aan te passen, want de lucht boven de eurozone lijkt helemaal te zijn opgeklaard. Inmiddels heeft hij zijn ongelijk volmondig toegegeven.

Europa is taaier dan ik had gedacht, zo gaf Krugman onlangs in een interview toe. Maar toch blijft hij van mening dat de strijd nog niet volledig is gestreden. Een onverwachte gebeurtenis kan de poppen opnieuw aan dansen brengen, met alle gevolgen van dien.

Die column droeg als titel "Apocalypse Fairly Soon". Doemdenkers als Paul Krugman zijn nu echter gedwongen om hun voorspellingen aan te passen, want de lucht boven de eurozone lijkt helemaal te zijn opgeklaard. Inmiddels heeft hij zijn ongelijk volmondig toegegeven. Europa is taaier dan ik had gedacht, zo gaf Krugman onlangs in een interview toe. Maar toch blijft hij van mening dat de strijd nog niet volledig is gestreden. Een onverwachte gebeurtenis kan de poppen opnieuw aan dansen brengen, met alle gevolgen van dien.