Wat dat 'iets' is, is nog altijd niet helemaal duidelijk. Vast staat alleen dat meer dan jaar later de Duitsers slechts ongeveer 5% van hun goud hebben teruggekregen. Dat betekent dat de Franse, Britse en Amerikaanse centrale banken, waar het goud was opgeslagen, daar (opnieuw) 'iets' mee gedaan hebben.

Doe zoals de Bundesbank en sla fysiek goud zelf op, zo luidt nu het advies dat zelfs in de Financial Times te lezen stond. De toonaangevende Britse krant blijkt dus op haar beurt geloof te hechten aan de zogenaamde samenzweringstheorieën die in de afgelopen weken de ronde deden. Het Duits goud is alleen op lange termijn beschikbaar, zoveel is duidelijk.

Wat dat 'iets' is, is nog altijd niet helemaal duidelijk. Vast staat alleen dat meer dan jaar later de Duitsers slechts ongeveer 5% van hun goud hebben teruggekregen. Dat betekent dat de Franse, Britse en Amerikaanse centrale banken, waar het goud was opgeslagen, daar (opnieuw) 'iets' mee gedaan hebben. Doe zoals de Bundesbank en sla fysiek goud zelf op, zo luidt nu het advies dat zelfs in de Financial Times te lezen stond. De toonaangevende Britse krant blijkt dus op haar beurt geloof te hechten aan de zogenaamde samenzweringstheorieën die in de afgelopen weken de ronde deden. Het Duits goud is alleen op lange termijn beschikbaar, zoveel is duidelijk.