De organische groei bedroeg 5,4% (6,0%). In de eerste negen maanden van 2012 is de geconsolideerde omzet met 11,7% (11,8%) gestegen naar € 390,2 miljoen. De organische groei bedroeg 5,1% (5,2%).

Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf volgende toelichting op de cijfers: "Arseus heeft in het derde kwartaal van 2012 wederom een solide resultaat neergezet met een organische groei van 5,4%. Dat illustreert het succes van het jarenlang consequent volgen van onze innovatiestrategie. De focus op eigen merken en de ontwikkeling van innovatieve concepten en oplossingen met substantiële toegevoegde waarde heeft ervoor gezorgd dat Arseus weinig tot geen last heeft gehad van de voortdurend veranderende economische omstandigheden. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2012. Voor geheel 2012 verwachten wij een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei."

Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht de directie voor geheel 2012 een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei.

Neutraal advies Arseus blijft gehandhaafd

Mathias Maenhaut van ING merkte op dat Arseus de guidance handhaaft van een winst die sneller zal groeien dan de omzet. De koers is recent fors gestegen, zodat Maenhaut weinig ruimte ziet voor een verdere stijging van de koers.

Het neutraal advies voor het aandeel en het koersdoel van 13 euro blijft gehandhaafd.

De organische groei bedroeg 5,4% (6,0%). In de eerste negen maanden van 2012 is de geconsolideerde omzet met 11,7% (11,8%) gestegen naar € 390,2 miljoen. De organische groei bedroeg 5,1% (5,2%). Ger van Jeveren, CEO van Arseus, gaf volgende toelichting op de cijfers: "Arseus heeft in het derde kwartaal van 2012 wederom een solide resultaat neergezet met een organische groei van 5,4%. Dat illustreert het succes van het jarenlang consequent volgen van onze innovatiestrategie. De focus op eigen merken en de ontwikkeling van innovatieve concepten en oplossingen met substantiële toegevoegde waarde heeft ervoor gezorgd dat Arseus weinig tot geen last heeft gehad van de voortdurend veranderende economische omstandigheden. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet en bevestigen onze eerder uitgesproken verwachtingen voor geheel 2012. Voor geheel 2012 verwachten wij een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei." Naar de huidige inzichten en uitgaande van de bestaande portfolio van Arseus, verwacht de directie voor geheel 2012 een gezonde organische groei en een rentabiliteit die naar verwachting wederom sneller zal groeien dan de omzetgroei. Neutraal advies Arseus blijft gehandhaafdMathias Maenhaut van ING merkte op dat Arseus de guidance handhaaft van een winst die sneller zal groeien dan de omzet. De koers is recent fors gestegen, zodat Maenhaut weinig ruimte ziet voor een verdere stijging van de koers. Het neutraal advies voor het aandeel en het koersdoel van 13 euro blijft gehandhaafd.