Bovendien is het ook nog eens 2,40% meer dan het gemiddelde rendement op bedrijfsobligaties, zoals dit door Barclays werd berekend. Of met andere woorden: aandelen zijn alleen al vanwege hun dividendrendement interessant.

De spread tussen de dividendrendementen en de coupons op bedrijfsobligaties bevindt zich in de buurt van een piek voor meer dan 20 jaar. Dat betekent dat aandelen relatief goedkoop zijn in vergelijking met obligaties.

Meer dan 70% van de bedrijven uit de S&P 500 klopten de prognoses tijdens het derde kwartaal. Het was al het zesde kwartaal op rij dat de analistenverwachtingen werden geklopt. Het was geleden van 1993 dat nog zo'n lange rij werd neergezet.

Bovendien is het ook nog eens 2,40% meer dan het gemiddelde rendement op bedrijfsobligaties, zoals dit door Barclays werd berekend. Of met andere woorden: aandelen zijn alleen al vanwege hun dividendrendement interessant. De spread tussen de dividendrendementen en de coupons op bedrijfsobligaties bevindt zich in de buurt van een piek voor meer dan 20 jaar. Dat betekent dat aandelen relatief goedkoop zijn in vergelijking met obligaties. Meer dan 70% van de bedrijven uit de S&P 500 klopten de prognoses tijdens het derde kwartaal. Het was al het zesde kwartaal op rij dat de analistenverwachtingen werden geklopt. Het was geleden van 1993 dat nog zo'n lange rij werd neergezet.