Neopost staat genoteerd op Euronext Parijs (ticker: NEO), is rechtstreeks aanwezig in 29 landen met 5.900 werknemers en had in 2011 een jaaromzet van 1.003 miljoen euro. Zijn producten en diensten worden in meer dan 90 landen verkocht.

Human Inference (www.humaninference.com), opgericht in 1986 met hoofdzetel in Arnhem (Nederland), is één van de toonaangevende Europese leveranciers van oplossingen voor datakwaliteit.

De laatste jaren is Human Inference geëvolueerd naar een provider van oplossingen voor het beheer van master data voor klantendatabases (Master Data Management of MDM).

Door alle informatie over een klant samen te brengen in een enkele master database kunnen de verkoop en marketing, operationele doeltreffendheid en risicobeheer aanzienlijk worden verbeterd. De systemen die door Human Inference worden ontwikkeld, kunnen in alle talen worden gebruikt en aangepast worden aan alle culturen.

Hierdoor kunnen organisaties op een zinvollere en persoonlijkere manier omgaan met hun klanten. Human Inference levert zijn diensten aan grote banken, verzekeringsmaatschappijen en andere grote ondernemingen in heel Europa. Belangrijke klanten zijn onder meer ABN AMRO, Center Parcs, E-ON, ING Bank en Nutricia.

Koersdoel en neutraal advies blijven gehandhaafd

Tom Simonts van KBC Securities benadrukt dat vooral het dividendrendement Gimv een aantrekkelijke belegging maakt. De impact van bovenvermelde transactie lijkt eerder overdreven. Het advies voor het aandeel blijft houden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35,50 euro.

Neopost staat genoteerd op Euronext Parijs (ticker: NEO), is rechtstreeks aanwezig in 29 landen met 5.900 werknemers en had in 2011 een jaaromzet van 1.003 miljoen euro. Zijn producten en diensten worden in meer dan 90 landen verkocht. Human Inference (www.humaninference.com), opgericht in 1986 met hoofdzetel in Arnhem (Nederland), is één van de toonaangevende Europese leveranciers van oplossingen voor datakwaliteit. De laatste jaren is Human Inference geëvolueerd naar een provider van oplossingen voor het beheer van master data voor klantendatabases (Master Data Management of MDM). Door alle informatie over een klant samen te brengen in een enkele master database kunnen de verkoop en marketing, operationele doeltreffendheid en risicobeheer aanzienlijk worden verbeterd. De systemen die door Human Inference worden ontwikkeld, kunnen in alle talen worden gebruikt en aangepast worden aan alle culturen. Hierdoor kunnen organisaties op een zinvollere en persoonlijkere manier omgaan met hun klanten. Human Inference levert zijn diensten aan grote banken, verzekeringsmaatschappijen en andere grote ondernemingen in heel Europa. Belangrijke klanten zijn onder meer ABN AMRO, Center Parcs, E-ON, ING Bank en Nutricia.Koersdoel en neutraal advies blijven gehandhaafd Tom Simonts van KBC Securities benadrukt dat vooral het dividendrendement Gimv een aantrekkelijke belegging maakt. De impact van bovenvermelde transactie lijkt eerder overdreven. Het advies voor het aandeel blijft houden, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 35,50 euro.