Ploegh ziet verschillende redenen waarom het aandeel hogere koersen moet aankunnen. Op de eerste plaats is de onzekerheid wat betreft het kapitaal grotendeels verdwenen, terwijl KBC anderzijds op schema zit om de hulp aan de Vlaamse regering tijdig terug te betalen.

Belangrijk is daarnaast dat de dividendpolitiek van de bank sneller dan verwacht genormaliseerd kan worden, Ploegh verwacht een payout van 40% tegen 2015.

KBC is volgens hem nog steeds aantrekkelijk geprijsd, het koopadvies blijft behouden en het koersdoel wordt opgetrokken tot 25 euro.

Ploegh ziet verschillende redenen waarom het aandeel hogere koersen moet aankunnen. Op de eerste plaats is de onzekerheid wat betreft het kapitaal grotendeels verdwenen, terwijl KBC anderzijds op schema zit om de hulp aan de Vlaamse regering tijdig terug te betalen. Belangrijk is daarnaast dat de dividendpolitiek van de bank sneller dan verwacht genormaliseerd kan worden, Ploegh verwacht een payout van 40% tegen 2015. KBC is volgens hem nog steeds aantrekkelijk geprijsd, het koopadvies blijft behouden en het koersdoel wordt opgetrokken tot 25 euro.