Op het vlak van de waardering is het aandeel volgens Arnaud Delaunauy van Leleux goedkoper gewaardeerd dan de sector: zowel op het vlak van koers/winst (8,12 voor Yara tegen 13,47 voor de sector) als de koers/boekwaarde (1,60 voor Yara tegen 2,71 voor de sector).

Op technisch vlak blijft Delaunay nog wat voorzichtig want de koers komt in de buurt van de weerstand op 300 NOK.

In een periode waarin er een sectorrotatie kan optreden (minder cyclisch, meer defensief), bestaat de kans op een correctie. Opbouwen rond de 280 NOK, zo luidt de conclusie van Delaunay.

Op het vlak van de waardering is het aandeel volgens Arnaud Delaunauy van Leleux goedkoper gewaardeerd dan de sector: zowel op het vlak van koers/winst (8,12 voor Yara tegen 13,47 voor de sector) als de koers/boekwaarde (1,60 voor Yara tegen 2,71 voor de sector). Op technisch vlak blijft Delaunay nog wat voorzichtig want de koers komt in de buurt van de weerstand op 300 NOK. In een periode waarin er een sectorrotatie kan optreden (minder cyclisch, meer defensief), bestaat de kans op een correctie. Opbouwen rond de 280 NOK, zo luidt de conclusie van Delaunay.