Niemand heeft ooit kunnen voorspellen wat er op lange termijn - pakweg een periode van vijf jaar - te gebeuren staat, maar momenteel is het zelfs quasi onmogelijk om te voorspellen wat er op korte termijn te gebeuren staat. Alles hangt namelijk af van wat de centrale banken van plan zijn.

Momenteel worden de beurskoersen ondersteun door de royale monetaire politiek van onder andere de FED, maar daar zal ooit een einde aan komen.

Daardoor kan de situatie op de markt volledig omslaan, mogelijk zelfs van de ene dag op de andere. Beleg daarom slechts ongeveer een kwart van de portefeuille in aandelen, zo luidt het advies van Ray Dalio van Bridgewater Associates.

Niemand heeft ooit kunnen voorspellen wat er op lange termijn - pakweg een periode van vijf jaar - te gebeuren staat, maar momenteel is het zelfs quasi onmogelijk om te voorspellen wat er op korte termijn te gebeuren staat. Alles hangt namelijk af van wat de centrale banken van plan zijn. Momenteel worden de beurskoersen ondersteun door de royale monetaire politiek van onder andere de FED, maar daar zal ooit een einde aan komen. Daardoor kan de situatie op de markt volledig omslaan, mogelijk zelfs van de ene dag op de andere. Beleg daarom slechts ongeveer een kwart van de portefeuille in aandelen, zo luidt het advies van Ray Dalio van Bridgewater Associates.