Daarmee is het totale aantal voor dit jaar opgelopen tot 11 banken, ten opzichte van 157 banken vorig jaar. In 2009 gingen er in de Verenigde Staten maar 140 banken over kop.

Volgens de Federal Deposit Insurance Corporation is de crisis over het hoogtepunt heen, voor dit jaar wordt een daling van het aantal faillissementen verwacht. De vastgoedcrisis raakt stilaan verteerd.

Vorig jaar rond dit tijdstip waren er al 15 banken over kop gegaan. Toch staan nog altijd 860 banken op de rode lijst van de FDIC, wat echter niet wil zeggen dat die allemaal failliet zullen gaan.

Daarmee is het totale aantal voor dit jaar opgelopen tot 11 banken, ten opzichte van 157 banken vorig jaar. In 2009 gingen er in de Verenigde Staten maar 140 banken over kop. Volgens de Federal Deposit Insurance Corporation is de crisis over het hoogtepunt heen, voor dit jaar wordt een daling van het aantal faillissementen verwacht. De vastgoedcrisis raakt stilaan verteerd. Vorig jaar rond dit tijdstip waren er al 15 banken over kop gegaan. Toch staan nog altijd 860 banken op de rode lijst van de FDIC, wat echter niet wil zeggen dat die allemaal failliet zullen gaan.