Ondanks de trage economische groei blijft Disney een echt success. Voor een ticket voor één dag moet nu 96 dollar worden betaald en dat is een stijging met 4,50%. De prijs voor een "One Day Parkhopper" werd zelfs met 10% opgetrokken, wat een hele prestatie mag genoemd worden in een kwakkelende economie.

Gina Sanchez van Chantico Global wijst er op dat Disney het ook op de beurs erg goed heeft gedaan. De beurskoers is over de afgelopen vijf jaar met bijna 250% gestegen en dat is bijna dubbel zoveel als de stijging die de Dow Jones liet opstoren. Sanchez beschouwt Disney als een groeiverhaal.

Ondanks de trage economische groei blijft Disney een echt success. Voor een ticket voor één dag moet nu 96 dollar worden betaald en dat is een stijging met 4,50%. De prijs voor een "One Day Parkhopper" werd zelfs met 10% opgetrokken, wat een hele prestatie mag genoemd worden in een kwakkelende economie. Gina Sanchez van Chantico Global wijst er op dat Disney het ook op de beurs erg goed heeft gedaan. De beurskoers is over de afgelopen vijf jaar met bijna 250% gestegen en dat is bijna dubbel zoveel als de stijging die de Dow Jones liet opstoren. Sanchez beschouwt Disney als een groeiverhaal.