Toch wordt een aandeel als GBL door de analisten goed opgevolgd. Bank Degroof heeft bijvoorbeeld een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 62 euro. Het aandeel kan vanaf de huidige koersniveaus dus nog wel een ritje laten zien.

BNP Paribas convertible bond

BNP Paribas heeft een convertible bond uitgegeven, die uitkeerbaar is in aandelen Pargesa. De coupon is bijna nul, zodat de converteerbare obligaties beschouwd kunnen worden als een goedkope manier voor BNP Paribas om vers geld binnen te halen.

Dat geld is welkom bij BNP Paribas, kwestie van te beantwoorden aan de normen van Basel III. In het geval van holdings is de NAV momenteel belangrijk. De discount bedraagt momenteel zowat 30%, wat aan de bovenkant is van de traditionele range van 20 tot 30%.

Toch wordt een aandeel als GBL door de analisten goed opgevolgd. Bank Degroof heeft bijvoorbeeld een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 62 euro. Het aandeel kan vanaf de huidige koersniveaus dus nog wel een ritje laten zien. BNP Paribas convertible bond BNP Paribas heeft een convertible bond uitgegeven, die uitkeerbaar is in aandelen Pargesa. De coupon is bijna nul, zodat de converteerbare obligaties beschouwd kunnen worden als een goedkope manier voor BNP Paribas om vers geld binnen te halen. Dat geld is welkom bij BNP Paribas, kwestie van te beantwoorden aan de normen van Basel III. In het geval van holdings is de NAV momenteel belangrijk. De discount bedraagt momenteel zowat 30%, wat aan de bovenkant is van de traditionele range van 20 tot 30%.