Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik ga er vanuit dat de resultaten van Aegeas over het eerste kwartaal dicht in de buurt van het breakeven punt zijn uitgekomen. Voor de verzekeringsactiviteiten reken ik op een nettowinst van 125 miljoen euro, exclusief de desinvestering van een aantal activiteiten."

Peeters blijft koper van het aandeel Aegeas, met een koersdoel van 3,25 euro: "De trading update geeft Aegeas de kans om meer over obligatieportefeuille te vertellen. Ik verwacht geen afschrijvingen omdat de duration van de obligatieportefeuille eerder lang is."

Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik ga er vanuit dat de resultaten van Aegeas over het eerste kwartaal dicht in de buurt van het breakeven punt zijn uitgekomen. Voor de verzekeringsactiviteiten reken ik op een nettowinst van 125 miljoen euro, exclusief de desinvestering van een aantal activiteiten." Peeters blijft koper van het aandeel Aegeas, met een koersdoel van 3,25 euro: "De trading update geeft Aegeas de kans om meer over obligatieportefeuille te vertellen. Ik verwacht geen afschrijvingen omdat de duration van de obligatieportefeuille eerder lang is."