Dirk Peeters (KBC Securities): "Resultaten van Dexia over het tweede kwartaal kunnen vlak zijn tegenover die over het eerste kwartaal. Ik reken op een nettowinst van 215,80 miljoen euro, of een daling met 23,80% op jaarbasis."

Peeters laat Dexia op een advies opbouwen staan, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 4,50 euro: "Ik reken op een operationeel inkomen van 1,43 miljard euro, tegenover een consensusverwachting van 1,42 miljard. Mijn prognose gaat uit van een daling van het bedrijfsresultaat met 13,10%. Dat betekent een goed onderliggend resultaat, deels afgeremd door eenmalige factoren."

Dirk Peeters (KBC Securities): "Resultaten van Dexia over het tweede kwartaal kunnen vlak zijn tegenover die over het eerste kwartaal. Ik reken op een nettowinst van 215,80 miljoen euro, of een daling met 23,80% op jaarbasis." Peeters laat Dexia op een advies opbouwen staan, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 4,50 euro: "Ik reken op een operationeel inkomen van 1,43 miljard euro, tegenover een consensusverwachting van 1,42 miljard. Mijn prognose gaat uit van een daling van het bedrijfsresultaat met 13,10%. Dat betekent een goed onderliggend resultaat, deels afgeremd door eenmalige factoren."