Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik verwacht geen grote verrassingen bij Fortis. De nettowinst over het vierde kwartaal zou 159 miljoen euro bedragen, waardoor de halfjaarwinst op 355 miljoen euro zou uitkomen. De consensusverwachting bij de analisten ligt op 280 miljoen euro."

Peeters heeft een koopadvies voor het aandeel, met een koersdoel van 3 euro: "Het is nog te vroeg om al nieuws te verwachten van de gerechtelijke acties die in Nederland lopen. Het is niet uitgesloten dat Fortis een klein symbolisch dividend gaat bekendmaken, maar ik verwacht eerder een zero dividend."

Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik verwacht geen grote verrassingen bij Fortis. De nettowinst over het vierde kwartaal zou 159 miljoen euro bedragen, waardoor de halfjaarwinst op 355 miljoen euro zou uitkomen. De consensusverwachting bij de analisten ligt op 280 miljoen euro." Peeters heeft een koopadvies voor het aandeel, met een koersdoel van 3 euro: "Het is nog te vroeg om al nieuws te verwachten van de gerechtelijke acties die in Nederland lopen. Het is niet uitgesloten dat Fortis een klein symbolisch dividend gaat bekendmaken, maar ik verwacht eerder een zero dividend."