Naar aanleiding van de beslissing van Fortis Bank SA/NV bevestigt Ageas dat zij overeenkomstig de voorwaarden van de obligaties toestemming zal vragen aan de Nationale Bank van België om de obligaties in contanten en tegen nominale waarde te verkrijgen op de eerste call datum, zijnde 26 september 2011.

Na de ruildatum zijn de obligaties opvraagbaar door Fortis Bank SA/NV op kwartaalbasis.

Ageas zal de markt zo snel mogelijk informeren over de beslissing van NBB. De houders van de obligaties die kiezen voor de mogelijkheid tot ruil, worden verzocht contact op te nemen met de trustee voor nadere bijzonderheden over de effectuering van de ruil.

Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik heb nota genomen van het bericht, maar blijf koper van Ageas."

Naar aanleiding van de beslissing van Fortis Bank SA/NV bevestigt Ageas dat zij overeenkomstig de voorwaarden van de obligaties toestemming zal vragen aan de Nationale Bank van België om de obligaties in contanten en tegen nominale waarde te verkrijgen op de eerste call datum, zijnde 26 september 2011. Na de ruildatum zijn de obligaties opvraagbaar door Fortis Bank SA/NV op kwartaalbasis. Ageas zal de markt zo snel mogelijk informeren over de beslissing van NBB. De houders van de obligaties die kiezen voor de mogelijkheid tot ruil, worden verzocht contact op te nemen met de trustee voor nadere bijzonderheden over de effectuering van de ruil. Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik heb nota genomen van het bericht, maar blijf koper van Ageas."