De overeenkomst omvat eveneens een exclusieve overeenkomst voor 15 jaar voor de distributie van de levens-, pensioen-, levensongevallen- en werkloosheidsverzekeringen van MetLife via het kantorennet van DenizBank.

De transactie zal wellicht vóór het einde van 2011 afgerond worden en is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuringen van de regelgevende instanties.

Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik blijf Dexia accumuleren, waarbij het koersdoel van 3,50 euro overeenstemt met de tangible asset value van het aandeel."

De overeenkomst omvat eveneens een exclusieve overeenkomst voor 15 jaar voor de distributie van de levens-, pensioen-, levensongevallen- en werkloosheidsverzekeringen van MetLife via het kantorennet van DenizBank. De transactie zal wellicht vóór het einde van 2011 afgerond worden en is onderworpen aan de gebruikelijke goedkeuringen van de regelgevende instanties. Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik blijf Dexia accumuleren, waarbij het koersdoel van 3,50 euro overeenstemt met de tangible asset value van het aandeel."