Tussen 2000 en 2008 heeft Intreinco herverzekeringsverplichtingen van huidige en vroegere Ageas verzekeringsdochters onderschreven waaronder AG Insurance SA/NV, Ageas Insurance Ltd, Amlin Corporate Insurance N.V. en ASR Schadeverzekering N.V. Intreinco heeft geen nieuwe dossiers meer onderschreven sinds 2009.

De transactie is consistent met het engagement dat Ageas is aangegaan om maximale aandeelhouderswaarde te halen uit de zaken uit het verleden en om haar organisatiestructuur te vereenvoudigen.

Voor wat betreft Swiss Re is de transactie in lijn met haar risicobeleid en onderstreept ze het engagement van Swiss Re om aan clienten run-off oplossingen ter beschikking te stellen.

De afronding van de transactie is onderhevig aan bepaalde goedkeuringen en wordt verwacht voor het einde van 2011. Hierna zal de Algemene Rekening van Ageas geen herverzekeringsverplichtingen meer inhouden.

Dirk Peeters (KBC Securirties) : "Ik blijf koper met een ongewijzigd koersdoel van 3,25 euro.

Tussen 2000 en 2008 heeft Intreinco herverzekeringsverplichtingen van huidige en vroegere Ageas verzekeringsdochters onderschreven waaronder AG Insurance SA/NV, Ageas Insurance Ltd, Amlin Corporate Insurance N.V. en ASR Schadeverzekering N.V. Intreinco heeft geen nieuwe dossiers meer onderschreven sinds 2009. De transactie is consistent met het engagement dat Ageas is aangegaan om maximale aandeelhouderswaarde te halen uit de zaken uit het verleden en om haar organisatiestructuur te vereenvoudigen. Voor wat betreft Swiss Re is de transactie in lijn met haar risicobeleid en onderstreept ze het engagement van Swiss Re om aan clienten run-off oplossingen ter beschikking te stellen. De afronding van de transactie is onderhevig aan bepaalde goedkeuringen en wordt verwacht voor het einde van 2011. Hierna zal de Algemene Rekening van Ageas geen herverzekeringsverplichtingen meer inhouden. Dirk Peeters (KBC Securirties) : "Ik blijf koper met een ongewijzigd koersdoel van 3,25 euro.