Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik ga uit van een onderliggende winst van 209,30 miljoen euro, of een daling met 58,60% ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Ik ga uit van een operationele winst van 1,33 miljoen euro, waar de consensusverwachting op 1,39 miljoen euro ligt."

Peeters heeft een rating reduce voor Dexia, maar zal die na de publicatie van de cijfers herbekijken: "Op 3 mei van dit jaar had Dexia voor een bedrag van 48,10 miljard euro aan uitstaande verplichtingen, die werden gedekt door de regeringen van België, Frankrijk en Luxemburg. Het is de bedoeling van Dexia om vanaf 30 juni van dit jaar niet langer terug te vallen op deze garanties."

Dirk Peeters (KBC Securities): "Ik ga uit van een onderliggende winst van 209,30 miljoen euro, of een daling met 58,60% ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Ik ga uit van een operationele winst van 1,33 miljoen euro, waar de consensusverwachting op 1,39 miljoen euro ligt." Peeters heeft een rating reduce voor Dexia, maar zal die na de publicatie van de cijfers herbekijken: "Op 3 mei van dit jaar had Dexia voor een bedrag van 48,10 miljard euro aan uitstaande verplichtingen, die werden gedekt door de regeringen van België, Frankrijk en Luxemburg. Het is de bedoeling van Dexia om vanaf 30 juni van dit jaar niet langer terug te vallen op deze garanties."