Dirk Melsens (KBC Securities): "De omzet van EVS is waarschijnlijk gestegen vanwege de Olympische Winterspelen en de aanloop naar de Wereldbeker Voetbal deze zomer. Ik reken op een omzetgroei met 10% op kwartaalbasis en op een stijging met 26% op jaarbasis. De omzet zou uitkomen op 22,80 miljoen euro."

Melsens heeft een advies opbouwen, met een koersdoel van 48 euro: "EVS is klaar voor de Wereldbeker, met een koersdoel van 48 euro. Ik verwacht dat EVS zich positief zal uitlaten met betrekking tot de sportevenementen van dit jaar, maar een wijziging van de eerder gegeven guidance (omzetgroei met dubbele cijfers) is onwaarschijnlijk."

Dirk Melsens (KBC Securities): "De omzet van EVS is waarschijnlijk gestegen vanwege de Olympische Winterspelen en de aanloop naar de Wereldbeker Voetbal deze zomer. Ik reken op een omzetgroei met 10% op kwartaalbasis en op een stijging met 26% op jaarbasis. De omzet zou uitkomen op 22,80 miljoen euro." Melsens heeft een advies opbouwen, met een koersdoel van 48 euro: "EVS is klaar voor de Wereldbeker, met een koersdoel van 48 euro. Ik verwacht dat EVS zich positief zal uitlaten met betrekking tot de sportevenementen van dit jaar, maar een wijziging van de eerder gegeven guidance (omzetgroei met dubbele cijfers) is onwaarschijnlijk."