Dit contract kan twee maal optioneel verlengd worden met één jaar. Eerder al bood Telenet diensten aan Digipolis aan onder een consortium.

Sinds 2006 bood Telenet binnen een consortium met andere ICT-bedrijven, diensten aan Digipolis aan.

Digipolis is een ICT-partner die totaaloplossingen biedt voor de verschillende diensten van de steden en OCMW's van Antwerpen en Gent.

In het nieuwe contract wordt niet meer gewerkt via een consortium maar levert Telenet rechtstreeks diensten aan Digipolis, meerbepaald vaste telefonie, data, internet en het onderhoud van het glasvezelnetwerk.

De voorgestelde technische oplossing bevatte een aantal verbeteringsvoorstellen met een positieve impact op prijs, processen en SLA's, die mee de doorslag gaven bij de keuze van Digipolis.

Dit contract kan twee maal optioneel verlengd worden met één jaar. Eerder al bood Telenet diensten aan Digipolis aan onder een consortium. Sinds 2006 bood Telenet binnen een consortium met andere ICT-bedrijven, diensten aan Digipolis aan. Digipolis is een ICT-partner die totaaloplossingen biedt voor de verschillende diensten van de steden en OCMW's van Antwerpen en Gent. In het nieuwe contract wordt niet meer gewerkt via een consortium maar levert Telenet rechtstreeks diensten aan Digipolis, meerbepaald vaste telefonie, data, internet en het onderhoud van het glasvezelnetwerk. De voorgestelde technische oplossing bevatte een aantal verbeteringsvoorstellen met een positieve impact op prijs, processen en SLA's, die mee de doorslag gaven bij de keuze van Digipolis.