Dieter Furniere (KBC Securities): "De samenwerking tussen beide bedrijven is bedoeld om de leveringstermijnen te verkorten. Ze is bovendien niet-exclusief, waardoor beide bedrijven nog met andere partners kunnen samenwerken."

Furniere blijft positief voor het aandeel Hanssen Transmissions, wat zich vertaalt in een koopadvies: "Hanssen Transmissions blijft inderdaad koopwaardig, met een koersdoel van 100 pence. Het bedrijf mikt op een cliënteel in China en Zuid-Korea, wat als een positief signaal mag worden beschouwd."

Dieter Furniere (KBC Securities): "De samenwerking tussen beide bedrijven is bedoeld om de leveringstermijnen te verkorten. Ze is bovendien niet-exclusief, waardoor beide bedrijven nog met andere partners kunnen samenwerken." Furniere blijft positief voor het aandeel Hanssen Transmissions, wat zich vertaalt in een koopadvies: "Hanssen Transmissions blijft inderdaad koopwaardig, met een koersdoel van 100 pence. Het bedrijf mikt op een cliënteel in China en Zuid-Korea, wat als een positief signaal mag worden beschouwd."