Belgacom zal investeren in de verdere ontwikkeling van haar vaste en mobiele toegangsnetwerk, en verwacht dan ook dat haar capex-to-salesratio voor het volledige jaar 2011 aan de bovenkant van de vork van 10%-12% zal liggen.

Bovendien blijft Belgacom zich ertoe verbinden de aandeelhouders een aantrekkelijke opbrengst te waarborgen. Ze verwacht van de resultaten van 2011 een totaal dividend van 2,18 euro bruto per aandeel uit te keren.

Didier Bellens, gedelegeerd bestuurder van Belgacom gaf volgende toelichting op de cijfers: "In 2010 presteerden we bijzonder sterk wat onze omzet betreft, waarbij de groei onze jaarverwachtingen voor 2010 lichtjes overtrof dankzij een gezonde groei van het consumentensegment en de organische groei van BICS, zij het met doorgaans lagere marges. Belgacom zal ook gebruikmaken van haar troeven (superieure kwaliteit van haar vaste en mobiele netwerk, professionalisme van de medewerkers, klantentrouw) om innoverende strategische partnerschappen af te sluiten. Dankzij deze partnerschappen zal Belgacom producten en diensten kunnen aanbieden die zijn afgestemd op de verwachtingen van de klanten."

Belgacom zal investeren in de verdere ontwikkeling van haar vaste en mobiele toegangsnetwerk, en verwacht dan ook dat haar capex-to-salesratio voor het volledige jaar 2011 aan de bovenkant van de vork van 10%-12% zal liggen. Bovendien blijft Belgacom zich ertoe verbinden de aandeelhouders een aantrekkelijke opbrengst te waarborgen. Ze verwacht van de resultaten van 2011 een totaal dividend van 2,18 euro bruto per aandeel uit te keren. Didier Bellens, gedelegeerd bestuurder van Belgacom gaf volgende toelichting op de cijfers: "In 2010 presteerden we bijzonder sterk wat onze omzet betreft, waarbij de groei onze jaarverwachtingen voor 2010 lichtjes overtrof dankzij een gezonde groei van het consumentensegment en de organische groei van BICS, zij het met doorgaans lagere marges. Belgacom zal ook gebruikmaken van haar troeven (superieure kwaliteit van haar vaste en mobiele netwerk, professionalisme van de medewerkers, klantentrouw) om innoverende strategische partnerschappen af te sluiten. Dankzij deze partnerschappen zal Belgacom producten en diensten kunnen aanbieden die zijn afgestemd op de verwachtingen van de klanten."