Als we de overheidsbanen eruit halen dan bleef een totaal van 123K private sector banen over dat erbij is gekomen. Dat is substantieel meer dan de -23K die de ADP survey liet zien voor maart.

Wellicht kunnen we volgens NIBC Markets Roundup later dan ook opwaartse bijstellingen verwachten voor de ADP data.

In focus deze week:

De markten werden gekenmerkt door een toename van 'risk appetite' als gevolg van beter dan verwachte macro-economische cijfers. De rentes op de Amerikaanse Treasury markten stegen aanzienlijk

• 'Minutes' afgelopen FOMC vergadering van de Amerikaanse centrale bank, VS

• Maandelijkse ECB vergadering, Eurozone, (donderdag)

Als we de overheidsbanen eruit halen dan bleef een totaal van 123K private sector banen over dat erbij is gekomen. Dat is substantieel meer dan de -23K die de ADP survey liet zien voor maart. Wellicht kunnen we volgens NIBC Markets Roundup later dan ook opwaartse bijstellingen verwachten voor de ADP data. In focus deze week: De markten werden gekenmerkt door een toename van 'risk appetite' als gevolg van beter dan verwachte macro-economische cijfers. De rentes op de Amerikaanse Treasury markten stegen aanzienlijk • 'Minutes' afgelopen FOMC vergadering van de Amerikaanse centrale bank, VS • Maandelijkse ECB vergadering, Eurozone, (donderdag)