De outlook van de Philadelphia Fed over oktober wordt donderdag gepubliceerd: de markt verwacht een stabilisatie. Die ochtend kijkt de markt eerst naar de BBP-groei van China over het derde kwartaal.

De markt verwacht een groei van 9,5%. Dat betekent dat de groei wel afzwakt ten opzichte van het eerste halfjaar, maar dat er nog altijd wel sprake is van relatief hoge groei.

Vrijdag komt het Duitse Ifo met de business climate index over oktober. De markt verwacht een lichte daling van 106,8 in september naar 106,5 in oktober, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.

De outlook van de Philadelphia Fed over oktober wordt donderdag gepubliceerd: de markt verwacht een stabilisatie. Die ochtend kijkt de markt eerst naar de BBP-groei van China over het derde kwartaal. De markt verwacht een groei van 9,5%. Dat betekent dat de groei wel afzwakt ten opzichte van het eerste halfjaar, maar dat er nog altijd wel sprake is van relatief hoge groei. Vrijdag komt het Duitse Ifo met de business climate index over oktober. De markt verwacht een lichte daling van 106,8 in september naar 106,5 in oktober, aldus nog Theodoor Gilissen Bankiers.