Op de eerste plaats gaat Nederland proberen op 25 januari (morgen dus) om 3 miljard euro op te halen. Een dag later wil Zweden een bedrag van 2 miljard Zweedse kronen gaan ophalen.

Dezelfde dag veilt Duitsland voor 2 miljard euro aan

staatsobligaties. Zeker wat Duitsland betreft, mogen er geen problemen worden verwacht. De vraag naar Bunds blijft groot.

Khoon Goh, head of market economics and strategy bij ANZ National Bank Ltd. in Wellington, is van mening dat de spanning op de financiële markten stilaan wegebt. Dat wordt aangetoond door de lagere rendementen op obligaties uit de Europes periferie.

Op de eerste plaats gaat Nederland proberen op 25 januari (morgen dus) om 3 miljard euro op te halen. Een dag later wil Zweden een bedrag van 2 miljard Zweedse kronen gaan ophalen. Dezelfde dag veilt Duitsland voor 2 miljard euro aan staatsobligaties. Zeker wat Duitsland betreft, mogen er geen problemen worden verwacht. De vraag naar Bunds blijft groot. Khoon Goh, head of market economics and strategy bij ANZ National Bank Ltd. in Wellington, is van mening dat de spanning op de financiële markten stilaan wegebt. Dat wordt aangetoond door de lagere rendementen op obligaties uit de Europes periferie.