De komende week is de agenda druk bezet, zowel op het gebied van bedrijfsresultaten als op het gebied van macronieuws.

In België zijn er de cijfers van onder andere AB-InBev, D'Ieteren, Bekaert, UCB, Ackermans & van Haaren, Belgacom, CFE enzovoort.

In Nederland zullen onder meer PostNL, Aalberts, Heijmans en Ahold resultaten over het vierde kwartaal publiceren. Internationaal kijken we uit naar BASF, Anheuser-Busch InBev, Deutsche Telekom en Bayer.

In de reeks van macrocijfers die de komende week zullen verschijnen, is het consumentenvertrouwen belangrijk in zowel de Verenigde Staten, als Duitsland.

Consumenten zijn in de meeste landen nog steeds de zwakke stee van de economie, dus enige verbetering van het vertrouwen zou welkom zijn. Daarnaast zijn de orders voor duurzame goederen in de VS een cijfer om naar uit te kijken.

De komende week is de agenda druk bezet, zowel op het gebied van bedrijfsresultaten als op het gebied van macronieuws. In België zijn er de cijfers van onder andere AB-InBev, D'Ieteren, Bekaert, UCB, Ackermans & van Haaren, Belgacom, CFE enzovoort. In Nederland zullen onder meer PostNL, Aalberts, Heijmans en Ahold resultaten over het vierde kwartaal publiceren. Internationaal kijken we uit naar BASF, Anheuser-Busch InBev, Deutsche Telekom en Bayer. In de reeks van macrocijfers die de komende week zullen verschijnen, is het consumentenvertrouwen belangrijk in zowel de Verenigde Staten, als Duitsland. Consumenten zijn in de meeste landen nog steeds de zwakke stee van de economie, dus enige verbetering van het vertrouwen zou welkom zijn. Daarnaast zijn de orders voor duurzame goederen in de VS een cijfer om naar uit te kijken.