Vertaald naar de S&P 500 Index betekent dit voor de korte termijn een herstel naar ca. 735 - 740, gevolgd door een laatste daling naar 640 in de loop van deze maand.

Vervolgens kan er volgens Theodoor Gilissen Bankiers gebouwd worden aan een duurzamer herstel, waarbij ca. 38,2% van de 'bear'markt wordt gerepareerd (koersdoel ca. 1000 voor de S&P 500 index).

Vermoed wordt dat in deze week uitstekende koopkansen voordoen voor wie een beleggingshorizon aanhoudt van ca. een jaar. Houdt rekening met een tijdelijke terugval.

Hoogstwaarschijnlijk krijgt u volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog een kans later deze maand om long te gaan!

Vertaald naar de S&P 500 Index betekent dit voor de korte termijn een herstel naar ca. 735 - 740, gevolgd door een laatste daling naar 640 in de loop van deze maand. Vervolgens kan er volgens Theodoor Gilissen Bankiers gebouwd worden aan een duurzamer herstel, waarbij ca. 38,2% van de 'bear'markt wordt gerepareerd (koersdoel ca. 1000 voor de S&P 500 index).Vermoed wordt dat in deze week uitstekende koopkansen voordoen voor wie een beleggingshorizon aanhoudt van ca. een jaar. Houdt rekening met een tijdelijke terugval.Hoogstwaarschijnlijk krijgt u volgens Theodoor Gilissen Bankiers nog een kans later deze maand om long te gaan!