De meeste analisten verwachten dat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten langzamerhand tekenen van verbetering gaat vertonen, hoewel er grote regionale verschillen gaan blijven bestaan.

Bij JPMorgan verwacht econoom Michael Feroli 185.000 nieuwe jobs voor de maand maart. Hij houdt echter tevens de evolutie van de autoverkopen goed in de gaten, want deze gelden eveneens als een belangrijke macro-economische indicator.

Morgen worden de S&P/Case Shiller home price index en de consumer confidence bekendgemaakt, donderdag is er onder andere de rapportering van de fabrieksbestellingen. Ook de Chinese index van de aankoopmanagers kan vrijdag interessant worden.

De meeste analisten verwachten dat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten langzamerhand tekenen van verbetering gaat vertonen, hoewel er grote regionale verschillen gaan blijven bestaan. Bij JPMorgan verwacht econoom Michael Feroli 185.000 nieuwe jobs voor de maand maart. Hij houdt echter tevens de evolutie van de autoverkopen goed in de gaten, want deze gelden eveneens als een belangrijke macro-economische indicator. Morgen worden de S&P/Case Shiller home price index en de consumer confidence bekendgemaakt, donderdag is er onder andere de rapportering van de fabrieksbestellingen. Ook de Chinese index van de aankoopmanagers kan vrijdag interessant worden.