Per aandeel werd over de verslagperiode, zonder rekening te houden met eenmalige factoren, $1,09 verdiend, tegenover $1,08 tijdens het tweede kwartaal van vorig jaar.

Ook de omzet was beter dan verwacht ($14,80 mrd in plaats van $14,41 mrd). Het bedrijf handhaaft de prognoses voor het volledige boekjaar.

Bank of New York Mellon zag de nettowinst over het tweede kwartaal verdrievoudigen, onder andere dankzij meer inkomsten uit vermogensbeheer. Daarmee werd de trend die bij de andere grootbanken werd opgetekend bevestigd.

De nettowinst bedroeg $658 mln, tegenover $176 mln tijdens dezelfde periode vorig jaar. De wpa bleef echter iets achter op de verwachtingen, want per aandeel werd 54 in plaats van de verwachte 55 dollarcent verdiend.

Goldman Sachs maakte over het tweede kwartaal beter dan verwachte cijfers bekend. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van $2,75, tegenover maar $2 verwacht.

De omzet bedroeg over de verslagperiode $9 mrd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een nettowinst van $613 mln, of een wpa van 78 dollarcent. In de grijze handel noteert de koers van Goldman Sachs meer dan 2% lager.

Per aandeel werd over de verslagperiode, zonder rekening te houden met eenmalige factoren, $1,09 verdiend, tegenover $1,08 tijdens het tweede kwartaal van vorig jaar. Ook de omzet was beter dan verwacht ($14,80 mrd in plaats van $14,41 mrd). Het bedrijf handhaaft de prognoses voor het volledige boekjaar. Bank of New York Mellon zag de nettowinst over het tweede kwartaal verdrievoudigen, onder andere dankzij meer inkomsten uit vermogensbeheer. Daarmee werd de trend die bij de andere grootbanken werd opgetekend bevestigd. De nettowinst bedroeg $658 mln, tegenover $176 mln tijdens dezelfde periode vorig jaar. De wpa bleef echter iets achter op de verwachtingen, want per aandeel werd 54 in plaats van de verwachte 55 dollarcent verdiend. Goldman Sachs maakte over het tweede kwartaal beter dan verwachte cijfers bekend. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een wpa van $2,75, tegenover maar $2 verwacht. De omzet bedroeg over de verslagperiode $9 mrd. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een nettowinst van $613 mln, of een wpa van 78 dollarcent. In de grijze handel noteert de koers van Goldman Sachs meer dan 2% lager.