Deze transactie is de emittent's tweede Dollar uitgifte onder zijn gegarandeerde US Medium Term Notes programma sinds de terugkeer van de bank naar de markt als een regelmatig emittent van overheidsgegarandeerd schuldpapier.

De deal was erg in trek bij investeerders met een orderboek van meer dan 2 miljard USD en meer dan 50 accounts. Het investeerdersbestand was goed gediversifieerd wat betreft type investeerders en geografische spreiding en bestond voornamelijk uit "buy and hold" investeerders. 25,3% van de investeerders waren centrale banken en supranationale instellingen.

Deze transactie is de emittent's tweede Dollar uitgifte onder zijn gegarandeerde US Medium Term Notes programma sinds de terugkeer van de bank naar de markt als een regelmatig emittent van overheidsgegarandeerd schuldpapier. De deal was erg in trek bij investeerders met een orderboek van meer dan 2 miljard USD en meer dan 50 accounts. Het investeerdersbestand was goed gediversifieerd wat betreft type investeerders en geografische spreiding en bestond voornamelijk uit "buy and hold" investeerders. 25,3% van de investeerders waren centrale banken en supranationale instellingen.