Dexia: "Toch is de winstprognose zwak voor 2009. In mei handhaafde de performance van de bedrijfsobligatiemarkt de trend van de maand daarvoor, met een positieve excess return dankzij de betere economische gegevens en een gunstig beleggersvertrouwen t.o.v. die markt. Daarom blijven wij positief voor de bedrijfsobligatiemarkt. "

Anderzijds verwacht Dexia hogere overheidsrendementen door de exploderende schulden. Dexia: "De toename zou in feite moeilijkheden kunnen opleveren voor de inspanningen van de centrale bankiers om te zorgen voor een duurzame economische groei. Wij denken echter dat dit herstel van duurzame aard is. Globaal genomen zijn wij neutraal qua rentestrategie."

Dexia: "Toch is de winstprognose zwak voor 2009. In mei handhaafde de performance van de bedrijfsobligatiemarkt de trend van de maand daarvoor, met een positieve excess return dankzij de betere economische gegevens en een gunstig beleggersvertrouwen t.o.v. die markt. Daarom blijven wij positief voor de bedrijfsobligatiemarkt. "Anderzijds verwacht Dexia hogere overheidsrendementen door de exploderende schulden. Dexia: "De toename zou in feite moeilijkheden kunnen opleveren voor de inspanningen van de centrale bankiers om te zorgen voor een duurzame economische groei. Wij denken echter dat dit herstel van duurzame aard is. Globaal genomen zijn wij neutraal qua rentestrategie."