Cadbury heeft het overnamebod van Kraft nu toch aanvaard. De Amerikanen zijn bereid om £11,9 mrd (of $19,7 mrd) te betalen voor de Britse snoepgoedfabrikant, hetgeen overeenstemt met 840 pence per aandeel.

De aandeelhouder van Cadbury mogen bovendien rekenen op een dividend van 10 pence per aandeel. Per aandeel Cadbury wordt 500 pence in cash betaald, plus 0,1874 aandelen Kraft.

In Brussel is het sentiment negatief, met een verlies van ruim driekwart procent voor de BEL 20. Vooral KBC en Fortis liggen zwak op koers. Dexia, dat wacht op een beslissing van de Europese Commissie, houdt beter stand.

Cadbury heeft het overnamebod van Kraft nu toch aanvaard. De Amerikanen zijn bereid om £11,9 mrd (of $19,7 mrd) te betalen voor de Britse snoepgoedfabrikant, hetgeen overeenstemt met 840 pence per aandeel. De aandeelhouder van Cadbury mogen bovendien rekenen op een dividend van 10 pence per aandeel. Per aandeel Cadbury wordt 500 pence in cash betaald, plus 0,1874 aandelen Kraft. In Brussel is het sentiment negatief, met een verlies van ruim driekwart procent voor de BEL 20. Vooral KBC en Fortis liggen zwak op koers. Dexia, dat wacht op een beslissing van de Europese Commissie, houdt beter stand.