De transactie is een onderdeel van de overeenkomst die in februari 2010 werd gesloten met de Europese Commissie. Volgens deze overeenkomst moet Dexia vóór 31 oktober 2012 zijn belang in Dexia banka Slovensko van de hand doen.

De uiteindelijke impact van de transactie op de rekeningen van Dexia zal wellicht positief uitvallen en zal, als gevolg van de lopende beroepsprocedure van de regionale rechtbank van Bratislava in verband met Ritro Finance, ten laatste worden beoordeeld bij de afronding.

De verkoopsovereenkomst is getekend volgens standaardvoorwaarden en is onderworpen aan een aantal voorafgaande voorwaarden waaronder de goedkeuring door de Nationale Bank van Slowakije en het Antimonopoliebureau van de Slowaakse republiek.

Deze transactie zal wellicht worden afgerond in het eerste kwartaal van 2011.

De transactie is een onderdeel van de overeenkomst die in februari 2010 werd gesloten met de Europese Commissie. Volgens deze overeenkomst moet Dexia vóór 31 oktober 2012 zijn belang in Dexia banka Slovensko van de hand doen. De uiteindelijke impact van de transactie op de rekeningen van Dexia zal wellicht positief uitvallen en zal, als gevolg van de lopende beroepsprocedure van de regionale rechtbank van Bratislava in verband met Ritro Finance, ten laatste worden beoordeeld bij de afronding. De verkoopsovereenkomst is getekend volgens standaardvoorwaarden en is onderworpen aan een aantal voorafgaande voorwaarden waaronder de goedkeuring door de Nationale Bank van Slowakije en het Antimonopoliebureau van de Slowaakse republiek. Deze transactie zal wellicht worden afgerond in het eerste kwartaal van 2011.