Om haar liquiditeitssituatie te stabiliseren en haar commerciële activiteiten te beschermen, zag de groep zich gedwongen om onmiddellijk en resoluut te handelen, en nam ze een reeks structurele maatregelen die een aanzienlijke impact hadden op haar structuur.

Als gevolg daarvan en om te voldoen aan de geldende wetgeving besliste Dexia om geen financieel verslag te publiceren voor de periode die eindigde op 30 september 2011 en om in plaats daarvan een tussentijdse verklaring te publiceren, die de nadruk legt op de meest recente belangrijke gebeurtenissen en transacties en op de gevolgen daarvan voor de financiële situatie van de groep.

Deze gegevens houden rekening met de impact van de verkoop van Dexia Bank België die werd afgerond op 20 oktober 2011, maar niet met andere wijzigingen in de structuur, aangezien op de publicatiedatum van deze verklaring geen andere transacties werden afgesloten.

Om haar liquiditeitssituatie te stabiliseren en haar commerciële activiteiten te beschermen, zag de groep zich gedwongen om onmiddellijk en resoluut te handelen, en nam ze een reeks structurele maatregelen die een aanzienlijke impact hadden op haar structuur. Als gevolg daarvan en om te voldoen aan de geldende wetgeving besliste Dexia om geen financieel verslag te publiceren voor de periode die eindigde op 30 september 2011 en om in plaats daarvan een tussentijdse verklaring te publiceren, die de nadruk legt op de meest recente belangrijke gebeurtenissen en transacties en op de gevolgen daarvan voor de financiële situatie van de groep. Deze gegevens houden rekening met de impact van de verkoop van Dexia Bank België die werd afgerond op 20 oktober 2011, maar niet met andere wijzigingen in de structuur, aangezien op de publicatiedatum van deze verklaring geen andere transacties werden afgesloten.