Na BNP Paribas zou nu ook de Zwitserse bank UBS de ontvangen staatssteun willen terugbetalen. UBS is één van de Europese banken die het hardst door de crisis werden getroffen.

Op de Brusselse beurs blijft de BEL 20 vanmiddag angstvallig dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. Umicore heeft de openingswinst deels moeten inleveren.

Met enige vertraging reageren de aandeelhouders nu toch ontgoocheld op het bod van Abbott op de farmapoot van Solvay, de koers van het aandeel staat onder druk.

Na BNP Paribas zou nu ook de Zwitserse bank UBS de ontvangen staatssteun willen terugbetalen. UBS is één van de Europese banken die het hardst door de crisis werden getroffen. Op de Brusselse beurs blijft de BEL 20 vanmiddag angstvallig dicht in de buurt van het slotniveau van gisteren. Umicore heeft de openingswinst deels moeten inleveren. Met enige vertraging reageren de aandeelhouders nu toch ontgoocheld op het bod van Abbott op de farmapoot van Solvay, de koers van het aandeel staat onder druk.