Merrill Lynch publiceerde vandaag een negatief rapport over Dexia. Het advies 'underperformer' blijft gehandhaafd, terwijl het koersdoel wordt verlaagd van 3,30 naar 0,92 euro.

Ook de prognoses werden naar beneden aangepast. Verder werd vandaag nog bekend dat Dexia de emissie van obligaties met een looptijd van twee jaar voorbereid.

Ondanks het negatief rapport noteert de koers van Dexia fors hoger. Ook KBC en Fortis noteren fors hoger. Bij de industrials blijft Bekaert goed op dreef, de koers noteert opnieuw aan 45 euro.

Merrill Lynch publiceerde vandaag een negatief rapport over Dexia. Het advies 'underperformer' blijft gehandhaafd, terwijl het koersdoel wordt verlaagd van 3,30 naar 0,92 euro. Ook de prognoses werden naar beneden aangepast. Verder werd vandaag nog bekend dat Dexia de emissie van obligaties met een looptijd van twee jaar voorbereid. Ondanks het negatief rapport noteert de koers van Dexia fors hoger. Ook KBC en Fortis noteren fors hoger. Bij de industrials blijft Bekaert goed op dreef, de koers noteert opnieuw aan 45 euro.