Vanmorgen werden toch nog opnieuw een paar interessante bedrijfsresultaten opgetekend. Onder andere Michelin en Air France-KLM noteren hoger na het vrijgeven van de cijfers.

In Brussel is de BEL 20 eveneens hoger geopend, waarbij de BEL 20 een winst van ruim 1% laat registreren. Er gaat slechts een matige belangstelling uit naar de Fortis-meeting die zo dadelijk in Nederland begint.

Fortis kan een deel van de verliezen van gisteren goedmaken. KBC noteert anderzijds in het rood. De bank wordt in verband gebracht met de verkoop van CDO's aan bedrijven, feit waar Melexis gisteren melding van maakte. Dexia is de sterkste stijger binnen de BEL 20.

Vanmorgen werden toch nog opnieuw een paar interessante bedrijfsresultaten opgetekend. Onder andere Michelin en Air France-KLM noteren hoger na het vrijgeven van de cijfers. In Brussel is de BEL 20 eveneens hoger geopend, waarbij de BEL 20 een winst van ruim 1% laat registreren. Er gaat slechts een matige belangstelling uit naar de Fortis-meeting die zo dadelijk in Nederland begint. Fortis kan een deel van de verliezen van gisteren goedmaken. KBC noteert anderzijds in het rood. De bank wordt in verband gebracht met de verkoop van CDO's aan bedrijven, feit waar Melexis gisteren melding van maakte. Dexia is de sterkste stijger binnen de BEL 20.