Ook de Europes beleggers blijven in de ban van meer nieuws over fusies en overnames, dit nadat Unilever de overname van Alberto Colver aankondigde. Daarmee versterkt het bedrijf zijn positie op het vlak van haarverzorging.

In Brussel is het sentiment nog steeds afwachtend, met een winst die voor de BEL 20 beperkt blijft tot fracties van een procent. De index probeert stand te houden boven het niveau van 2600. Dexia is opnieuw zwak gestemd, hoewel het verlies voor dit aandeel beperkt blijft tot iets meer dan 1%.

Ook de Europes beleggers blijven in de ban van meer nieuws over fusies en overnames, dit nadat Unilever de overname van Alberto Colver aankondigde. Daarmee versterkt het bedrijf zijn positie op het vlak van haarverzorging. In Brussel is het sentiment nog steeds afwachtend, met een winst die voor de BEL 20 beperkt blijft tot fracties van een procent. De index probeert stand te houden boven het niveau van 2600. Dexia is opnieuw zwak gestemd, hoewel het verlies voor dit aandeel beperkt blijft tot iets meer dan 1%.