Dexia kwam vanmorgen nog even terug op de telecomsector, waarbij op de eerste plaats werd gereageerd op het bericht dat Belgacom Telindus Italy aan CEIT verkoopt. Belgacom krijgt van Dexia nog steeds een rating 'reduce'.

Overigens krijgt ook Mobistar, dat de inkoop van eigen aandelen afrondde, een rating 'reduce'. KBC Securities is positiever, getuige een advies 'accumulate'.

Umicore kondigde de vernietiging van 5 miljoen eigen aandelen in. Het business model van KBC Securities hield al rekening met het inkoopprogramma en met de vernietiging van de eigen aandelen. Het koopadvies blijft dan ook staan.

Dexia kwam vanmorgen nog even terug op de telecomsector, waarbij op de eerste plaats werd gereageerd op het bericht dat Belgacom Telindus Italy aan CEIT verkoopt. Belgacom krijgt van Dexia nog steeds een rating 'reduce'. Overigens krijgt ook Mobistar, dat de inkoop van eigen aandelen afrondde, een rating 'reduce'. KBC Securities is positiever, getuige een advies 'accumulate'. Umicore kondigde de vernietiging van 5 miljoen eigen aandelen in. Het business model van KBC Securities hield al rekening met het inkoopprogramma en met de vernietiging van de eigen aandelen. Het koopadvies blijft dan ook staan.