De Amerikaanse technologiebedrijven Oracle en Research in Motion maakten gisterenavond meevallende resultaten bekend en dat de stimuleert de koersen van aandelen als Infineon en SAP.

De Brusselse beurs is echter wat lager geopend, met een verlies van minder dan een kwart procent voor de BEL 20. Vooral de banken liggen zwak op koers, met onder andere een stevig verlies voor Dexia.

De handel in Option is opgeschort in afwachting van een mededeling over de resultaten van de kapitaalverhoging die het bedrijf heeft doorgevoerd.

De Amerikaanse technologiebedrijven Oracle en Research in Motion maakten gisterenavond meevallende resultaten bekend en dat de stimuleert de koersen van aandelen als Infineon en SAP. De Brusselse beurs is echter wat lager geopend, met een verlies van minder dan een kwart procent voor de BEL 20. Vooral de banken liggen zwak op koers, met onder andere een stevig verlies voor Dexia. De handel in Option is opgeschort in afwachting van een mededeling over de resultaten van de kapitaalverhoging die het bedrijf heeft doorgevoerd.